Specialist in koffie, koffiemachines en thee.

Sinds 2009 leveren wij de mooiste A-merk koffie- en theeproducten, door ons op smaak geselecteerd.

Ons verhaal

Van huis uit is DEKOFFIEWINKEL in 2009 begonnen als een kleine speciaalzaak in koffie en thee. In 2010 hebben wij onze webshop daaraan toegevoegd, waar wij koffie en koffiemachines verkopen in heel de Benelux. Sindsdien voorzien wij onze klanten zowel online als in de fysieke winkel van het juiste advies en persoonlijke service.

In 2014 hebben wij onze fysieke winkel in aantal vierkante meters verdubbeld en zijn we door JURA Zwitserland gedoopt tot JURA PREMIUM STORE. Daarmee zijn wij de grootste JURA dealer boven de rivieren. Dit betekent dat wij alle specialistische kennis in huis hebben van het prachtige merk JURA voor zowel consumenten als voor de professionele lijn.

JURA Premium Store

Sinds 2014 mag DEKOFFIEWINKEL zich een JURA PREMIUM STORE noemen. Een aanduiding voor winkels die uitblinken door hun hoge kennisniveau van het merk JURA. Bij premium partners staat er altijd een ruim aanbod aan volautomaat koffiemachines in de showroom, met bijpassende accessoires. 

JURA E-commerce dealer

Zowel in onze fysieke winkel als online kun je bij ons terecht voor een prachtige JURA koffiemachine. In 2020 zijn wij naast onze premium aanduiding ook de eerste geautoriseerde JURA E-commerce dealer van Nederland. 

Premium-Partner-duiding---groot

Kwaliteit en service

Bij DEKOFFIEWINKEL richten wij ons alleen op gerenommeerde internationale producten. A-merk producten die garant staan voor kwaliteit en stabiliteit. We zijn gespecialiseerd in premium koffies en koffiemachines. Maar daarnaast kun je ook bij ons terecht voor heerlijke chocolade van Visser (alleen in de winkel) of diverse losse theesoorten uit allerlei windstreken. Tevens besteden wij veel aandacht aan onze dienstverlening om jou van het beste advies en persoonlijke service te kunnen voorzien. 

Het ambacht waar wij van houden

Ons assortiment is met veel liefde en passie samengesteld en bestaat uit eerlijke en ambachtelijke producten.

Sinds het prille begin werken we intensief samen met onze ‘eigen’ huisbranderij Mocca d’Or te Zwolle. Een kleine koffiebranderij die voor een aantal speciaalzaken in Nederland de koffie tot in perfectie ‘Slowroast’.

Met deze ‘slowroast’ brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op deze manier het best tot hun recht. Dit is het ambacht waar wij van houden.

Video afspelen

Slowroasten van koffie kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen komen op deze manier het best tot hun recht. Dit is het ambacht waar wij van houden.