Zoeken
Advies nodig? 050 - 534 70 86
Winkelmandje
 
2015102710485856201510271048596620151027104858212015102710485995

Specialist in koffie, koffiemachines en thee.

Al sinds 2009 leveren wij de mooiste koffie- en theeproducten die we op smaak selecteren.

Al sinds 2009 leveren wij dagelijks aan klanten in onze winkel en kantoren de mooiste koffie- en theeproducten die we op smaak selecteren.

We hebben ons gespecialiseerd in premium koffies en koffiemachines. Daarnaast doen we heel veel in losse thee uit diverse windstreken en - alleen in de winkel- ambachtelijk gemaakte  echte 'Visser' Bonbons waar klanten van heinde en ver voor komen.

JURA Premium Store

DEKOFFIEWINKEL is van huis uit begonnen als 'kleine speciaalzaak' in koffie en thee in het centrum van Haren (GN)  vanaf het begin in premium espressokoffie en Single Origine koffies. 8 jaar geleden zijn we begonnen met het online leveren van koffie en koffiemachines in de hele Benelux. We zijn sinds 2010 lid van Stichting Webshop Keurmerk, het Thuiswinkel Keurmerk.

Van onze premium merken zijn we officieel dealer voor Nederland en België.  Sinds de vergroting van onze fysieke winkel (een verdubbeling in m2) in 2014 zijn we door het 'grote' Zwitserse  JURA gedoopt tot - JURA PREMIUM STORE.  Dit houdt in dat wij als grootste Noordelijke JURA dealer boven de rivieren, alle expertise in huis hebben, voor zowel de Consumenten alsmede de Professional lijn.  Bij ons krijgt u het juiste objectieve advies en Service. We richten ons alleen op gerenommeerde internationale producten: A-merken, die garant staan voor kwaliteit en stabiliteit.

Koffiebranderij

Het slowroasten van koffie kost iets meer tijd, maar op deze manier komen de smaak en de aroma's wel volledig tot hun recht.

Sinds het prille begin werken we  intensief samen met onze 'eigen' huisbranderij Mocca d'Or te Zwolle, een kleine koffiebranderij die voor nog een aantal speciaalzaken in Nederland de koffie tot in perfectie 'Slowroast'.Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht. Dit is het ambacht waar we van houden.

 

Betrouwbaar, beoordeel

We besteden veel aandacht aan onze dienstverlening en aan de selectie van onze producten. We zijn vanaf  2010 aangesloten bij Stichting Webshop keurmerk . Wij streven dagelijks naar de hoogste Servicegraad voor onze klanten, wat vind u van ons?

Reizen

Niet heel veel mensen kennen het verhaal achter het ontstaan van ons bedrijf. Tijdens de vele wereld reizen die mijn vrouw en ik hebben gemaakt kwamen wij op vele plekken. Met name in Afrika waren we gegrepen door de natuur, de vriendelijke- en behulpzame inwoners en uiteraard de cacoa- en koffie plantages.

In Tanzania begon het écht te kriebelen.

In de lente van 2009 begon het in Tanzania écht te kriebelen. De plek weet ik nog goed. Het was nabij Arusha -Mount Meru National Park tijdens een walking Safari om precies te zijn. "Zullen wij iets in de koffie gaan doen? vroeg ik. We zeiden allebei volmondig ja. En zo geschiedde...

Sindsdien is het ambacht 'gegroeid' tot waar we nu zijn.

Geniet van onze mooie producten.


Arnold Nuver
Eigenaar DE KOFFIE WINKEL.com

  • Gratis bezorging boven € 45,-
  • Vandaag besteld morgen verzonden
  • De koffiespecialist van NL
  • Het beste advies