JURA - Zwitserse kwaliteit

De allerbeste koffiemachines. Het Zwitserse merk JURA specialiseert zich in ultiem koffie genot. Met oog voor bedieningscomfort, duurzaamheid, eco-intelligentie en wereldwijde optimale service. De nieuwste technologieën zorgen voor een explosie van smaak en een heerlijke cremalaag, zuiver water en een korte bereidingstijd. Kies ook voor een JURA koffiemachine en geniet iedere dag weer van een heerlijke kop koffie. 

Ontdek de producten van JURA

Koffiemachines

Naast het grootste assortiment in JURA koffiemachines, kies je ook voor de zekerheid dat je het beste advies krijgt van onze JURA getrainde koffie experts. Een JURA koffiemachine voor thuis die aan al je wensen voldoet.

Accessoires

Om het koffiegenot compleet te maken kunnen er innovatieve en moderne accessoires worden toegevoegd aan de volautomaten. Zo maak je de koffiespecialiteiten nog aangenamer om te maken.

Professionele koffiemachines

JURA professionele volautomaten staan voor de beste koffiekwaliteit en de lekkerste koffiespecialiteiten. De koffiemachines kunnen tot wel 200 koffiespecialiteiten per dag zetten en voorzien in jouw behoefte op kantoor.

Onderhoud

De JURA onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw machine langer mee gaat en voor goede koffiekwaliteit. Dit is net zo gemakkelijk als het bereiden van een van de koffiespecialiteiten.

Waar JURA voor staat

Het Zwitserse merk JURA is al sinds 1931 actief in de ontwikkeling en innovatie van kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Vandaag de dag is JURA, als traditioneel Zwitsers merk, inmiddels niet meer weg te denken als ‘global player’. 

Zwitserse kernwaarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn de Zwitserse waarden waarin JURA zich identificeerd. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium- volautomaten voor koffiespecialiteiten. JURA heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.

Subliem design

Zwitsers design en architectuur is wereldwijd een succes. JURA creëert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, met een buitengewoon precies fabricageproces en een compromisloze afwerking. De volautomaten zijn dan ook ware interieurobjecten. Een pracht voor het oog met een krachtige en authentieke uitstraling waar je jarenlang plezier van hebt.

Duurzaamheid

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

JURA technologie

De continue drive en passie die JURA heeft voor excellente koffie, zorgt ervoor dat de ontwikkeling van nieuwe technologieën niet stil staat:

Zo maalt de 6-traps AromaG3-molen de koffiebonen niet alleen vers en snel, maar ook behoedzaam voor de ideale maalfijnheid. Wordt er doormiddel van de automatische filterdetectie –Intelligent Water System, I.W.S.®– ‘gecommuniceerd’ met het waterfilter om verkeerde handelingen te voorkomen. En zorgen het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) en Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) voor een optimale smaak uit iedere koffiemelange.

 

De Aroma G3 molen

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel hebben de ingenieurs van JURA een aanzienlijke stijging van de efficiëntie kunnen verwezenlijken, waarbij het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal wordt behouden en de duur van het maalproces bovendien met de helft wordt versnelt. Dit zorgt voor een volmaakt en puur koffiegenot bij een kortere bereidingstijd.

 

Intelligent waterfilter

CLARIS waterfilters leveren perfecte waterkwaliteit voor volmaakt koffiegenot. Tegelijkertijd beschermen de waterfilters de volautomaat tegen kalk en wordt het water van stoffen ontdaan die afbreuk doen aan de smaak en de geur (bijv. metalen of chloor). Dankzij het I.W.S. kan de volautomaat herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer de filter vervangen moet worden.

 

Extractietijd en perfecte aroma's

Een top-innovatie, het pulse extraction proces (P.E.P.), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een explosie van aroma’s. Het Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.), bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje koffie stromen met een heerlijke crèmalaag. 

 

Zachte melkschuim van topkwaliteit

De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

Voor persoonlijk vakkundig advies

De juiste koffie-volautomaat kiezen is met zo’n groot assortiment niet eenvoudig. We geven daarom ook graag een live productdemonstratie bij ons in de winkel. Hiervoor nemen we ruim de tijd om de verschillen uit te leggen en samen te ontdekken welke JURA bij jouw wensen past. Uiteraard onder het genot van een heerlijke espresso, cappuccino, lungo, caffè latte, cold brew of andere koffiespecialiteit.

Hieronder kun je je ‘koffiemachine uitleg’ afspraak plannen.