JURA - Zwitserse kwaliteit

De allerbeste koffiemachines! Het Zwitserse merk JURA specialiseert zich in het ultieme koffie resultaat en koffiekwaliteit, een bedieningscomfort, duurzaamheid en eco-intelligentie en wereldwijde optimale service. Kies ook voor een JURA koffiemachine en geniet van heerlijke koffie, iedere dag weer.De nieuwste technologiën zorgen voor een explosie van smaak en een heerlijke crèma laag, zuiver water en een korte bereidingstijd.

Ontdek de producten van JURA

Koffiemachines

Naast het grootste assortiment in JURA koffiemachines, kies je ook voor de zekerheid dat je het beste advies krijgt van onze JURA getrainde koffie experts. Een JURA koffiemachine voor u thuis die aan al uw wensen voldoet, klik hier voor meer informatie.

Accessoires

Om het koffiegenot compleet te maken kunnen er innovatieve en moderne accessoires worden toegevoegd aan de volautomaten. Zo maak je de koffiespecialiteiten nog aangenamer om te maken.

Professionele koffiemachines

JURA professional koffievolautomaten staan voor beste koffiekwaliteit met een enorme diversiteit aan specialiteiten. Daarbij kunnen er wel 10 tot 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd. Bekijk de volledige professional lijn op de website.

Onderhoud

De JURA onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw machine langer mee gaat en voor goede koffiekwaliteit. Dit is net zo gemakkelijk als het bereiden van een van de koffiespecialiteiten.

Waar staat het merk JURA voor?

Pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines. Het Zwitsterse merk is al sinds 1931 actief in de ontwikkeling van innovatie en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Nu is JURA als traditioneel Zwitsers merk inmiddels niet meer weg te denken als ‘global player’. 

Zwitserse kernwaarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn de Zwitserse waarden waarin JURA zich identificeerd. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium- volautomaten voor koffiespecialiteiten. JURA heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.

Subliem Design

Zwitsers design en Zwitserse architectuur is wereldwijd een succes. JURA creëert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, et buitengewoon precies fabricaproces en een comprisloze afwerking. De volautomaten zijn dan ook interieurobjecten een pracht voor het oog met een krachtige en authentieke uitstraling waar je jarenlang plezier van hebt als eigenaar.

Duurzaamheid en eco-intelligentie

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

Waar staat het merk JURA voor?

Pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines. Het Zwitsterse merk is al sinds 1931 actief in de ontwikkeling van innovatie en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Nu is JURA als traditioneel Zwitsers merk inmiddels niet meer weg te denken als ‘global player’. 

De Aroma G3 molen

Dankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel hebben de ingenieurs van JURA een aanzienlijke stijging van de efficiëntie kunnen verwezenlijken, waarbij het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal wordt behouden en de duur van het maalproces bovendien met de helft wordt versnelt. Dit zorgt voor een volmaakt en puur koffiegenot bij een kortere bereidingstijd.

 

Intelligent Water System (I.W.S.)

CLARIS waterfilters leveren perfecte waterkwaliteit voor volmaakt koffiegenot. Tegelijkertijd beschermen de waterfilters de volautomaat tegen kalk en wordt het water van stoffen ontdaan die afbreuk doen aan de smaak en de geur (bijv. metalen of chloor). Dankzij het I.W.S. kan de volautomaat herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer de filter vervangen moet worden.

 

Intelligent Pre-Brew Aroma System en Pulse Extraction Proces

Een top-innovatie, het pulse extraction proces (P.E.P.), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een explosie van aroma’s. Het Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.), bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje koffie stromen met een heerlijke crèmelaag. 

 

Profi - uitloop voor microschuim G2

De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.