JURA - Zwitserse kwaliteit

De allerbeste koffiemachines. Het Zwitserse merk JURA specialiseert zich in ultiem koffie genot. Met oog voor bedieningscomfort, duurzaamheid, eco-intelligentie en wereldwijde optimale service. De nieuwste technologieën zorgen voor een explosie van smaak en een heerlijke cremalaag, zuiver water en een korte bereidingstijd. Kies ook voor een JURA koffiemachine en geniet iedere dag weer van een heerlijke kop koffie. 

Jura

Ontdek de producten van JURA

Koffiemachines

Naast het grootste assortiment in JURA koffiemachines, kies je ook voor de zekerheid dat je het beste advies krijgt van onze JURA getrainde koffie experts. Een JURA koffiemachine voor thuis die aan al je wensen voldoet.

Accessoires

Om het koffiegenot compleet te maken kunnen er innovatieve en moderne accessoires worden toegevoegd aan de volautomaten. Zo maak je de koffiespecialiteiten nog aangenamer om te maken.

Professionele koffiemachines

JURA professionele volautomaten staan voor de beste koffiekwaliteit en de lekkerste koffiespecialiteiten. De koffiemachines kunnen tot wel 200 specialiteiten per dag zetten en voorzien in jouw behoefte op kantoor.

Onderhoud

De JURA onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw machine langer mee gaat en voor goede koffiekwaliteit. Dit is net zo gemakkelijk als het bereiden van een van de koffiespecialiteiten.

Waar JURA voor staat

Het Zwitserse merk JURA is al sinds 1931 actief in de ontwikkeling en innovatie van kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. Vandaag de dag is JURA, als traditioneel Zwitsers merk, inmiddels niet meer weg te denken als ‘global player’. 

Zwitserse kernwaarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn de Zwitserse waarden waarin JURA zich identificeerd. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium- volautomaten voor koffiespecialiteiten. JURA heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd.

Subliem design

Zwitsers design en architectuur is wereldwijd een succes. JURA creëert zuivere en expressieve vormen uit edele materialen, met een buitengewoon precies fabricageproces en een compromisloze afwerking. De volautomaten zijn dan ook ware interieurobjecten. Een pracht voor het oog met een krachtige en authentieke uitstraling waar je jarenlang plezier van hebt.

Duurzaamheid

Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

JURA technologie

De continue drive en passie die JURA heeft voor excellente koffie, zorgt ervoor dat de ontwikkeling van nieuwe technologieën niet stil staat:

Zo zorgt de Product Recognising Grinder (P.R.G.®) voor een perfect afgestemde maalgraad bij elke koffiespecialiteit. Wordt er doormiddel van de automatische filterdetectie –Intelligent Water System, I.W.S.® – ‘gecommuniceerd’ met het waterfilter om verkeerde handelingen te voorkomen. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®), de One-Touch Lungo-functie en het Cold Extraction Process zorgen voor een optimale smaakbeleving bij zowel koude als warme koffiespecialiteiten. En de nieuwste profi-uitloop voor microschuim maakt het mogelijk om perfecte koffiespecialiteiten met melk te bereiden op barista niveau.

Product Recognising Grinder

De Product Recognising Grinder (P.R.G.®) zorgt bij elke koffiespecialiteit voor de perfecte maalgraad. Deze precisiemolen stemt de maalgraad geheel zelfstandig af op de door jouw gekozen koffiespecialiteit. Zo kun je als koffieliefhebber altijd genieten van de perfecte maling bij elke specialiteit. Desgewenst kun je zelf ook nog de maalgraad instellen.

Intelligent Watersysteem

Dankzij het intelligente watersysteem (I.W.S®) kan de JURA volautomaat herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij wanneer de filter toe is aan vervanging. Tegelijkertijd beschermt het waterfilter de volautomaat tegen kalk en worden schadelijke stoffen gefilterd die afbreuk doen aan de smaak en geur van de koffie. De CLARIS waterfilters wordt automatisch door de volautomaat herkend en gespoeld. 

Verschillende bereidingstechnieken

Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) met intelligente voorverwarming, optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een explosie van aroma’s. De One-Touch Lungo-functie voegt heet water toe aan de perfect geëxtraheerde koffie en resulteert in een lichte lungo met volle smaak. Met het unieke Cold Extraction Process wordt koud water onder hoge druk, langzaam pulserend, door de versgemalen koffie geperst. Dit zorgt voor een frisse, fruitige smaak zonder bitterheid bij koude specialiteiten.

Zachte melkschuim van topkwaliteit

De nieuwste technologie voor microschuim maakt het mogelijk om perfecte koffiespecialiteiten te bereiden op barista niveau. De profi-uitloop voor microschuim G2 maakt dit mogelijk met slechts één druk op de knop. Binnen een handomdraai tovert de profi-uitloop een cappuccino of andere melkspecialiteit tevoorschijn met de beste microschuimkwaliteit. De uitloop is bovendien gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen en blinkt uit in zijn look en feel. 

Voor persoonlijk vakkundig advies

De juiste koffie-volautomaat kiezen is met zo’n groot assortiment niet eenvoudig. Als Premium Dealer van JURA geven we je live graag een productdemonstratie. In onze winkel kun je het volledige assortiment van JURA zien én beleven. Ons team heeft alle specifieke kennis in huis om je uitgebreid te informeren over de verschillende volautomaat koffiemachines, zodat we samen kunnen ontdekken welke JURA het beste bij jouw wensen past. Uiteraard onder het genot van een heerlijke espresso, cappuccino, lungo, caffè latte, cold brew of andere koffiespecialiteit. Naast alle koffiemachines kunt u bij ons ook terecht voor alle accessoires, reinigingsmiddelen en onderdelen van JURA. 

Hieronder kun je je ‘koffiemachine uitleg’ afspraak plannen.