Koffie, Koffiebonen

Hij is er weer: onze kerstkoffie!

kerstkoffie

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor onze kerstkoffie! Al jaren een hele populaire melange bij De Koffie Winkel. Lekker om zelf te drinken, maar nog leuker om als cadeau te geven!

Limited Edition kerstkoffie

Speciaal voor de feestdagen weer verkrijgbaar in ons assortiment: de Limited Edition kerstkoffie van Mocca d’Or! Een heerlijke koffieblend bestaande uit 100% Arabica bonen. Een vol en krachtige koffie met nuances van pure chocolade, hazelnoot en karamel. Perfect voor zowel een espresso, cappuccino als een koffie! 

Over Mocca d’Or

Voor elk seizoen biedt Mocca d’Or een speciale koffiemelange aan. Eén voor de lente, zomer, herfst en winter. En speciaal voor de feestdagen een Limited Edition. Een heerlijke kerstkoffie verpakt in een luxe kerstdesign. In totaal roosteren ze ruim 35 verschillende soorten koffiebonen. Allemaal volgens de ‘Slowroast’ brandmethode: extra langzaam en onder lage temperaturen. Dit kost iets meer tijd, maar alleen op deze manier komt de smaak en het aroma perfect tot hun recht. 

Voor de feestdagen

Een kerstdinner met familie of zelf genieten van een speciale koffie? Met de kerstkoffie maak je van elk koffiemoment een feest! De volle en krachtige smaak van de koffie is perfect voor alle koffiespecialiteiten. 

Je gasten verrassen met een heerlijke koffiespecialiteit? Lees hier meer over de verschillende soorten koffie en hoe je deze kunt maken. Ook leuk als dessert: een ijskoffie met vanille ijs! 

Perfecte kerstcadeau

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor tijdens de feestdagen? Geef een van de top 5 koffiebonen cadeau en geniet heerlijk van een bakje koffie.