Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een nieuwe espressomachine ter waarde van € 900,- of meer kun je bij De Koffie Winkel tegen inlevering van je oude koffiemachine een mooie inruilprijs ontvangen.

Alle espressomachines zijn welkom,  dus zowel een volautomaat tot een professionele pistonmachine. De inruilprijs begint bij €50,- en afhankelijk van het type machine en de staat hiervan, kan dit oplopen tot maar liefst €250,-

Inruilprijs

De Koffie Winkel inruilactie geldt alleen in onze fysieke winkel in Haren(GN) en wordt berekend op basis van de staat van je oude espressomachine en het aankoopbedrag van je nieuwe machine. Je oude koffiemachine dient bij inlevering tenminste goed functionerend te zijn.

Hoe hoger de aanschafwaarde van je nieuwe espressomachine, des te hoger is ook de inruilprijs die je kunt verwachten. Hieronder kun je zien vanaf welke aanschafwaarde je een bepaalde (minimale) inruilprijs krijgt. Dit is een minimaal startbedrag en kan oplopen naar gelang de staat van de machine die je inruilt.

– aanschafwaarde tot €1.000,- = minmaal €50,- inruilprijs.
– aanschafwaarde tot €1.500,- = minmaal €100,- inruilprijs.
– aanschafwaarde tot €2.000,- = minmaal €150,- inruilprijs.
– aanschafwaarde vanaf > €2.000,- = minimaal €250,- inruilprijs.

Let op: de inruilactie geldt niet op machines die in de aanbieding zijn en ook is het niet mogelijk om én in te ruilen én gebruik te maken van een ‘gratis product’ actie!

Vragen over het inruilen van je koffiemachine?
Neem contact op met onze winkel via [email protected] of 050-5347086