Zoeken
Winkelmandje
 
De koffie winkel

Koffiebonen de lekkerste voor thuis

Ons assortiment koffiebonen bestaat uit een grote verscheidenheid, 100% arabica, robusta, of in een melange. Alle DWK koffiebonen worden elke dag op ambachtelijke wijze vers gebrand in onze koffiebranderij volgens de SlowRoast methode. SlowRoast is een brandmethode waarbij de koffieboon extra langzaam wordt geroosterd in authentieke trommelbranders. Dit kost meer tijd, maar hierdoor komt de smaak en het aroma wel het best tot hun recht!

Hecht je waarde aan koffiebonen met bio-certificering of aan fairtrade koffiebonen? Wij hebben de beste koffies voor je geselecteerd. Daarnaast een aantal exclusieve koffiemerken als: La Messicana - Città d'Italia, Medellín Secret en Dibarcafé. 

DKW Koffiebonen
dkw koffiebonen

DKW Koffiebonen

Città dItalia
citt ditalia

Città d'Italia

Medellín Secret
medelln secret

Medellín Secret

Fairtrade & Biologisch
fairtrade biologisch

Fairtrade & Biologisch

Dibarcafé
dibarcaf

Dibarcafé

Illy koffie
illy koffie

Illy koffie

Capsules
capsules

Capsules

Top 5 koffiebonen
top 5 koffiebonen

Top 5 koffiebonen

Koffie Proefpakket
koffie proefpakket

Koffie Proefpakket

Bonenmolen
bonenmolen

Bonenmolen

Optimale kwaliteit van de koffieboon.

Alle DKW koffiebonen van De Koffie Winkel worden geroosterd volgens de SlowRoast brandmethode. Tijdens deze brandmethode wordt de koffieboon extra langzaam geroosterd in trommelbranders, waardoor de smaak en het aroma het best tot zijn recht komen.

In ons assortiment vind je de mooiste espressomelanges, pure landen koffiesoorten, EKO Fairtrade en Single Origin koffies.

Fairtrade

De Koffie Winkel is groot voorstander van samenwerken met koffieboeren die natuurlijk en biologisch gecertificeerd werken. De langzame groei en rijping van de koffiebessen brengen die geweldige intense smaken in de koffieboon naar voren.

Een goede prijs voor de koffieboeren is een vanzelfsprekend onderdeel in onze overtuiging. De koffieboeren worden boven de gangbare koffieprijzen betaald. Middels Direct Trade worden de koffiebonen rechtsstreeks bij de koffieboer gekocht en geëxporteerd. Zo kan de koffieboer investeren in betere scholing en leefomgeving en kunnen wij genieten van de beste versgeroosterde arabica koffieoogsten.

Naast dat de koffieboer en jij - de koffieliefhebber - geniet van deze koffiehandel, profiteert het milieu ook. De koffieboeren waarmee we werken, gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke middelen op hun land en leven zoveel mogelijk als één te leven met de omgeving. Verschillende koffiesoorten in ons assortiment hebben het SKAL EKO keurmerk, dat staat voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Skal EKO keurmerk

Helaas is volledig biologisch gecertificeerd verbouwen nog niet altijd helemaal mogelijk. De certificering kost teveel geld voor sommige koffieboeren terwijl zij wel prachtige koffie produceren.

Niet goed? Geld terug!
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
De beste producten
Gratis verzending vanaf € 45