https://www.dekoffiewinkel.com/koffie/_381_w_3459__NL
Winkelmandje
 
De koffie winkel

Koffiebonen de lekkerste voor thuis

Ons assortiment koffiebonen bestaat uit een grote verscheidenheid, 100% arabica, robusta, of in een melange. Al onze premium koffiebonen worden elke dag opnieuw op ambachtelijke wijze vers gebrand in onze koffiebranderij volgens de SlowRoast methode. 

Hecht je waarde aan koffiebonen met bio-certificering of aan fairtrade koffiebonen? Wij hebben de beste koffies voor je geselecteerd. Daarnaast een aantal exclusieve koffiemerken als: Medellín Secret en Dibarcafe. Tijdens het bestellen kun je eenvoudig aangeven of je een koffie gemalen of als hele boon wilt te ontvangen.

DKW Koffiebonen
dkw koffiebonen

DKW Koffiebonen

Medellín Secret
medelln secret

Medellín Secret

Fairtrade & Biologisch
fairtrade biologisch

Fairtrade & Biologisch

Dibarcafe
dibarcafe

Dibarcafe

Illy koffie
illy koffie

Illy koffie

Capsules
capsules

Capsules

Top 5 koffiebonen
top 5 koffiebonen

Top 5 koffiebonen

Optimale kwaliteit van de koffieboon.

Dat vinden we belangrijk!

Alle koffie van DEKOFFIEWINKEL.com worden geroosterd volgende de SlowRoast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.

Benieuwd naar ons assortiment Slowroast koffie? Probeer en overtuig uzelf met onze espressomelanges, pure landen koffiesoorten, EKO Fairtrade en  Single Origine koffies.

Fairtrade

Een goede prijs voor de koffieboeren is een vanzelfsprekend onderdeel in onze overtuiging. Wij betalen de koffieboeren boven de gangbare koffieprijzen. Wij selecteren onze plantages en importeren zo veel mogelijk Direct Trade. Dit betekent dat we rechtstreeks contact hebben met de koffieboeren.  Zo kunt u genieten van de beste versgeroosterde arabica koffieoogsten en zij van steeds betere scholing en leefomgeving.

Naast dat u en de koffieboer genieten van deze koffiehandel, profiteert het milieu ook. De koffieboeren waarmee we werken, gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke middelen op hun land en proberen als 1 te leven met de omgeving. Veel van de boeren werken helemaal biologisch. Verschillende koffiesoorten van ons hebben het SKAL EKO keurmerk, dat staat voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

DEKOFFIEWINKEL.com is groot voorstander van samenwerken met koffieboeren die natuurlijk en biologisch gecertificeerd werken. De langzame groei en rijping van de koffiebessen brengen juist die geweldige smaken in de koffie naar voren. Helaas is volledig biologisch gecertificeerd verbouwen nog niet altijd helemaal mogelijk. De certificering kost teveel geld voor sommige koffieboeren terwijl zij wel prachtige koffie produceert.

Niet goed? Geld terug!
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
De beste producten
Gratis verzending vanaf € 25