Koffie, Koffiebonen

Koffiebonen proefpakketten: ontdek de lekkerste koffie

koffiebonen proefpakketten

Koffie is een van de meest geliefde drankjes ter wereld en er is een enorm scala aan verschillende koffiebonen beschikbaar. Maar hoe kies je nou de juiste smaak koffieboon? Dit kan een uitdaging zijn. Al helemaal als je nog niet bekend bent met de verschillende smaken en aroma’s van koffie. Een koffiebonen proefpakket kan de ideale oplossing zijn voor iedereen die op zoek is naar de lekkerste koffie. 

Voor ieder wat wils

Ben je benieuwd welke koffie jij het lekkerste vindt? Of ben je op zoek naar nieuwe koffiesmaken? De Koffie Winkel biedt zowel online als in de winkel verschillende koffiebonen proefpakketten aan. 

Ben je toevallig ook nog op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Bij al onze JURA koffiemachines geven we leuke accessoires weg én een gratis koffiebonen proefpakket.

Mocca d’Or proefpakket koffiebonen

Een favoriet bij onze koffieliefhebbers: de vol en rond proefpakket koffiebonen. Bestaande uit een krachtige espressoblend, een Single Origin koffie en een zachte espressomelange. 

De krachtige espressoblend Café del Mundo heeft een uitgesproken smaak én is een van de meest geliefde koffiemelanges in onze winkel. De nuances van walnoot, gember en karamel maken de smaak extra bijzonder. Perfect voor een espresso of cappuccino. 

De Single Origin koffie Colombia Supremo is geschikt voor alle koffiespecialiteiten. Het is een echte klassieker met een licht, fruitige en iets zoete smaak. Erg geliefd bij vele koffiedrinkers. De koffie bestaat uit 100% Arabica koffiebonen en bevat smaaknuances van sinaasappel, grapefruit en karamel. 

De Café del Dia is een espressomelange met een volle, zachte en romige afdronk. De koffie smaakt zeer compleet en bevat nuances van druiven en lichte rietsuiker.

Vol en rond – proefpakket koffiebonen

34,95

Mocca d’Or biologisch proefpakket

Op zoek naar een biologisch proefpakket koffiebonen? Dan is dit proefpakket perfect! Deze bestaat uit drie biologische koffies: Peru Cecovasa, Sumatro Gayo Mountain en Ethiopië. De naam verklapt tegelijkertijd al waar de koffiebonen vandaan komen. Alle drie fantastische koffielanden waar heerlijke fairtrade bonen vandaan komen. 

De Peru Cecovasa is een Single Origin koffie bestaande uit 100% Arabica koffiebonen. De smaak is karaktervol, zoet en ziltig. De Sumatra Gayo Mountain is ook een Single Origin koffie, maar deze smaakt kruidig en licht zoet. De Ethiopië koffie smaakt complex, fruitig en vol en bestaat – net zoals de andere twee – uit 100% Arabica bonen. Drie verschillende Single Origin met elk hun eigen unieke smaak!

Biologisch – proefpakket koffiebonen

39,95

Mocca d’Or Italiaans proefpakket

Liever genieten van Italiaanse koffie? De Mocca d’Or Italiaans temperament proefpakket bestaat uit drie heerlijke bonenmelanges. De Sicilia koffiebonen, Raffinato en Esperienza Dark Roast. Alle drie hebben ze een stevig karakter en een uitgesproken smaak. Waarvan de Esperienza Dark Roast het pittigst is. Deze koffie bestaat uit donker geroosterde koffiebonen en wordt gekarakteriseerds als pittig en kruidig. 

Italiaans temperament – proefpakket koffiebonen

34,95

Mocca d’Or Decafé proefpakket koffiebonen

Op zoek naar cafeïnevrije koffiebonen? Ons decafé proefpakket koffiebonen bestaat uit drie heerlijke bonenblends. Alle drie bestaande uit 100% Arabica koffiebonen. De ‘normale’ Decafeo smaakt vol, rijk en iets zoet. De Decafeo Donker smaakt vol, krachtig en kruidig. De Decafeo Fairtrade kenmerkt zich weer als vol, rijk en zoet. Alle drie hebben ze verschillende, verrassende smaaknuances wat elke decafé koffie weer anders maakt. 

Decafé – proefpakket koffiebonen

38,95

Mocca d’Or Decafé proefpakket koffiebonen

Versgemalen koffiebonen proefpakket kopen? Alle bovengenoemde proefpakketten bieden we ook versgemalen aan. Ervaar de verschillende variaties en ontdek welke smaak het beste bij jou past!