Koffiemachines

De beste koffiemachines vind je bij De Koffie Winkel. Van volautomatische machines tot espressomachines, alles voor die heerlijke kop koffie vind je hier. Je kunt langskomen in onze winkel en de koffiemachine testen of gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Bekijk het uitgebreide assortiment koffiemachines hier!

JURA koffiemachines (37)

Volautomatische koffiemachine (58)

Espressomachines (129)

Koffiezetapparaten (19)

Koffiecupmachine (11)

Percolator (12)

French press (2)

Koffie onderweg (18)

Top 5 koffiemachines (3)

Pistonmachines (93)

Diverse soorten koffiemachines

Zodra jij weet dat je een koffiemachine wilt aanschaffen is de volgende vraag wat voor soort machine. Hieronder hebben wij de diverse varianten voor je uitgelicht.

  • JURA koffiemachine – een machine van hoogstaande Zwitserse kwaliteit. Ideaal voor in huis of voor op kantoor.
  • Espressomachine – een variant waarbij jij zelf met gemalen bonen espresso kunt zetten en cappuccino’s kunt maken.
  • Volautomatische machine – zet gemakkelijk de lekkerste koffie met één druk op de knop.
  • Pistonmachines – de halfautomatische geeft jou het gevoel een echte barista te zijn. Het geeft jou compleet de controle over de smaak en sterkte van jouw koffie.
  • Koffiezetapparaat – de variant die gebruik maakt van gemalen bonen in een filter om heerlijke koppen koffie te zetten.
  • Koffiecupmachine – zet gemakkelijk een kop koffie door middel van cups. Met één druk op de knop heb jij dan je favoriete smaak koffie.

Iedere soort heeft zijn voor- en nadelen. Kijk altijd naar wat geschikt is voor jou.

Kies de passende variant voor jou

Zoals je hierboven hebt gelezen kun je zien dat er talloze varianten koffiemachines zijn. Daarbij kun je voor beide voor- en nadelen benoemen. Daardoor is het belangrijk dat je kijkt naar welke koffie jij graag drinkt en het gemak waarmee jij het zet. Wil jij als een echte barista jouw eigen koffiebonen malen en koffie zetten? Dan is een pistonmachine of espressomachine meer voor jou.

Ga jij voor gemak voor een kopje koffie? Kies dan voor een volautomatische machine van bijvoorbeeld JURA of een ander kwalitatief merk. Bij De Koffie Winkel vind jij altijd wat je zoekt. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact op met onze koffiespecialisten.

Een koffiemachine van het beste merk

Bij De Koffie Winkel schaf je altijd een koffiemachine met bonen aan van de meest uitzonderlijke kwaliteit. Ook onze bonen die je bij de machines kunt kopen zijn van de hoogste kwaliteit. Je vindt altijd een smaak die bij jou past. Gebruik deze in jouw machine en maak de lekkerste koffievarianten zelf.

Je kunt bij ons kiezen uit de beste merken, waaronder JURA, ROCKET, NIVONA, Moccamaster, Quick Mill, Ascaso en meer. Wil je hier meer over weten? Lees online alles over de diverse machines of vraag onze koffiespecialisten om hulp. Welke keuze je ook maakt, bij De Koffie Winkel ben je voorzien van de beste service en hoogste kwaliteit. Wij zijn niet voor niets dé koffiespecialist van Nederland en België.

Koffiemachines kopen bij De Koffie Winkel

Koffiemachines kopen doe je bij De Koffie Winkel. Met ons specialisme op het gebied van machines en bonen kunnen wij ervoor zorgen dat jij de lekkerste kopjes koffie zet. Deze kun je gebruiken voor in huis, maar ook voor op kantoor. Overal de meest smaakvolle koffie met de bonen koffiemachines van De Koffie Winkel.