Koffie, Koffiebonen, Accessoires

NIEUW in ons assortiment: Caffè Diemme

caffe diemme koffie en accessoires

Het is één van de meest geliefde koffiemerken in heel Nederland: Caffè Diemme. Een familiebedrijf die de meest indrukwekkende bonenmelanges samenstelt van de allerbeste koffiebonen die ter wereld verkrijgbaar zijn. En wij hebben goed nieuws! Vanaf heden zijn de koffiebonen van Caffè Diemme ook verkrijgbaar bij De Koffie Winkel. 🎉

Het familiebedrijf Caffè Diemme

De ondernemersgeschiedenis van Caffè Diemme begon in 1927 toen Romeo Dubbini het familiebedrijf oprichtte in Noord-Italië. Inmiddels staat de derde generatie van de familie aan het roer. In de jaren ’90 namen Giannandrea en Federico het stokje over van hun vader Giulo Dubbini. Sindsdien zetten zij de geschiedenis van de organisatie voort en blijven ze trouw aan de familiewaarden en traditie: uitmuntende producten leveren en beste service verlenen. De hele familie werkt dag en nacht met passie aan het bedrijf om ervoor te zorgen dat alle producten en diensten perfect zijn.

Eén van de meest geliefde koffies

De koffiebonen van Caffè Diemme zijn één van de meest geliefde koffiebonen ter wereld. En dat is niet voor niets! Vanaf het begin af aan heeft het familiebedrijf maar één doel: de meest indrukwekkende bonenmelanges samenstellen van alleen de állerbeste koffiebonen. Hiervoor reizen ze heel de wereld af om de beste koffiebonen uit te zoeken. Ze onderwerpen de koffiebonen regelmatig aan strenge controles en elke oogst wordt uitvoerig getest. Alleen op deze manier kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden. En dat proef je! 

Van zoet tot aan aromatische koffie

De koffies van Caffè Diemme bevatten elk hun eigen aroma en smaakprofiel. Eén van de meest bekende koffiebonen is de Diemme Oro. Deze koffie smaakt iets zoet en vol, en heeft een perfecte balans tussen zuur en bitter. Wil je de smaak van je koffie graag nog iets zoeter? Dan is de Diemme Bar Prestigio een goede keuze. Deze koffie heeft nog meer body en een heerlijk aroma, zonder dat het té zoet wordt. 

De Diemme Aromatica is net weer wat pittiger, of eigenlijk intenser, dan de Diemme Oro. Deze koffie heeft een uitstekende body met een sterke afdronk en een aangename crème. En daarnaast heb je ook nog de klassieke cafeïnevrije melange: de Diemme Bianco. Een koffie met een milde en volle smaak. Perfect voor een cafeïne vrije espresso of lungo!

Het perfecte kopje

Om het koffiegenot helemaal compleet te maken zijn er ook speciale Caffè Diemme kop en schotels verkrijgbaar in onze webshop! De klassieke kop en schotels van Caffè Diemme zorgen voor de perfecte koffiebeleving, zowel voor jou als je gasten. 

De koffie specialist

Als koffiespecialist van Nederland zijn wij trots dat wij je vanaf heden de heerlijke bonenmelanges en accessoires van Caffè Diemme mogen aanbieden. Net zoals Caffè Diemme streven ook wij continu naar de allerbeste producten en service voor onze klanten. 

Wij staan elke werkdag graag voor je klaar om je te adviseren over onze koffiemachines, koffie, thee en accessoires. In onze winkel in Haren (GR) ben je van harte welkom om onze producten te testen of te proeven. ☕