Koffie, Thee

NIEUW in ons assortiment: Hario

hario v60 zetmethode

Goed nieuws voor onze koffieliefhebbers: vanaf heden vind je het verfijnde merk Hario ook bij De Koffie Winkel! Het merk Hario staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle koffieaccesoires. Eén van de meest bekende koffieproducten is de V60 dripper. Deze is wereldwijd niet meer weg te denken uit het slow coffee assortiment, en vanaf nu ook bij ons te vinden!

Het verhaal achter Hario

Al sinds 1921, toen Hario in Japan werd opgericht, heeft het merk een prominente plek ingenomen in de wereld van koffie en thee. Begonnen als fabrikant van hittebestendig glas, introduceerde Hario zo’n 30 jaar later haar eerste huishoudproduct: de glazen koffie sifon. Deze unieke zetmethode wordt vandaag de dag nog steeds gezien als een van de meest bijzondere manieren om slow coffee te bereiden.

Inmiddels heeft Hario zich ontwikkeld tot een wereldberoemde leverancier van hoogwaardige koffie- en theeproducten. Met een focus op functionaliteit, duurzaamheid en esthetisch design, heeft Hario een speciale plek verworven in de harten van koffie- en theeliefhebbers.

Verfijnde smaken en aroma’s

Hario’s assortiment is zeer geliefd in de wereld van slow coffee. De V60 dripper – het bestverkochte artikel van Hario – heeft de manier van filterkoffie zetten enorm veranderd. Dit unieke ontwerp maakt een perfecte extractie mogelijk door de kenmerkende spiraalvorm aan de binnenkant van de filter, en de grote opening aan de onderkant. 

Elk product van Hario combineert Japanse precisie en kwaliteit om het beste in je koffie naar boven te halen. Van de precieze controle die je hebt met de Hario Power Kettle Buono tot de elegante presentatie van de Hario glass dripper, elk detail is gericht op het optimaliseren van je koffie-ervaring.

Hario accessoires

Naast koffiedrippers biedt Hario ook een scala aan accessoires. Denk hierbij aan de Hario weegschalen voor nauwkeurige afmetingen of de hittebestendige Hario theepotten, perfect voor de theeliefhebbers onder ons.

Ontdek Hario bij De Koffie Winkel

We nodigen je graag uit in onze winkel in Haren (GR) om de prachtige producten van Hario zelf te zien en ervaren. Of je nu een ervaren barista bent of gewoon thuis van goede koffie wilt genieten, Hario heeft voor ieder wat wils.

Ons team staat elke werkdag klaar om je te adviseren over de perfecte producten voor jouw koffie- en theebehoeften. Graag tot ziens bij De Koffie Winkel!