Zoeken
Advies nodig? 050 - 534 70 86
Winkelmandje
 
De koffie winkel

JURA - servicebeurtJura servicebeurt

Geniet jarenlang van de perfecte kop koffie!

 

Helpdesk

Op het moment dat je JURA niet meer naar wens functioneert, neem dan telefonisch contact met ons op 050-5347086. Veel problemen zijn eenvoudig met hulp van onze deskundige medewerkers op te lossen.


Servicebeurt

Een standaard richtlijn (bij gemiddeld huishoudelijk gebruik) heeft een JURA koffiemachine iedere 3 - 5 jaar een servicebeurt nodig. Wanneer je de machine bij ons brengt in Haren krijg je van ons GRATIS een leen-koffiemachine mee gedurende de periode dat je de koffiemachine moet missen. De machine wordt in een veilige transportbox naar JURA Service Factory gestuurd voor Onderhoud, deze periode duurt doorgaans een 8 werkdagen.

Je kunt tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met ons op 050-5347086.
Een servicebeurt valt niet binnen de standaard garantievoorwaarden.


Onderhoudsbeurt

Wanneer het uitvoeren van de reinigingsbeurt problemen oplevert, de display een storing meldt of als de koffiekwaliteit achteruit gaat, kan een onderhoudsbeurt nodig zijn. Wanneer je de machine bij ons brengt in Haren krijg je van ons GRATIS een leen-koffiemachine mee gedurende de periode dat je de koffiemachine moet missen. De machine wordt in een veilige transportbox naar JURA Service Factory gestuurd voor Onderhoud, deze periode duurt doorgaans een 8 werkdagen.

Je kunt tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met ons op 050-5347086.
Een servicebeurt valt niet binnen de standaard garantievoorwaarden.

 

Geen bericht is goed bericht
Zolang de display geen onderhoudsmelding weergeeft maar gewoon berichten als APPARAAT SPOELEN, KOFFIE GEREED etc. hoef je niets anders te doen dan te zorgen dat het water- en bonenreservoir gevuld is. Met een druk op de knop kun je van je favoriete koffie genieten.

  

  • Gratis bezorging boven € 45,-
  • Vandaag besteld morgen verzonden
  • De koffiespecialist van NL
  • Het beste advies