Zoeken
Winkelmandje
 

 

 

Jura filter

Reparatie & Onderhoud


Met een JURA volautomatisch koffiezetapparaat heb je gekozen voor gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid. Naast de modernste elektronica is de koffiemachine ook voorzien van een mechanisch gedeelte. Daarom heeft je JURA geregeld onderhoud nodig die goed thuis is te doen. Wanneer het display aangeeft: APPARAAT REINIGEN, APPARAAT VERKALKT of FILTER WISSELEN dan volg je de gebruikshandleiding stap voor stap.

Helpdesk

Op het moment dat je JURA niet meer naar wens functioneert, neem dan telefonisch contact met ons op 050-5347086. Veel problemen zijn eenvoudig met behulp van onze deskundige medewerkers op te lossen.
 

Gratis leenmachine

Als deze telefonische ondersteuning niet voldoende blijkt te zijn en de JURA nog steeds niet naar behoren functioneert, breng dan je JURA bij ons langs in de winkel, zodat deze door de JURA Service Factory of Service-partner kan worden gerepareerd. Ter overbrugging krijg je van ons gratis een leenmachine mee, omdat wij vinden dat je in de tussenliggende periode ook op de lekkerste manier koffie dient te zetten! 

JURA dealer en service partner

 

 

DE KOFFIE WINKEL.COM
De Brinken 1 - Meerweg 4
9752 BV Haren

Telefoon   050 - 534 70 86
E-mail info@dekoffiewinkel.com
Niet goed? Geld terug!
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
De beste producten
Gratis verzending vanaf € 45